Campo Calcio Paolino

6ο Campo Calcio Paolino: Συνδυασμός αθλητισμού και μάθησης


Οδεύουν προς το τέλος, οι προπονήσεις του 6ου Campo Calcio Paolino για το ηλικιακό γκρουπ Κ16. Αύριο, Παρασκευή (18/6) ολοκληρώνεται το προπονητικό πρόγραμμα του συγκεκριμένου γκρουπ, ενώ από τις 28/6 έως τις 2/7 θα διαρκέσουν ο προπονήσεις του γκρουπ Κ12.

Σήμερα, Πέμπτη 17/6, στο γήπεδο 9×9 της Παναχαϊκής όπου διεξάγεται το Campo οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν τόσο από τον κόουτς Νότη Παολίνο, όσο και από τον πολύπειρο συνάδελφό του Κώστα Τσιπιανίτη. Έναν προπονητή που έχει… «φάει με το κουτάλι» τα γήπεδα της Αχαΐας έχοντας επιτελέσει σοβαρό έργο από την άκρη του πάγκου για αρκετά χρόνια.

Η 4η προπονητική ημέρα έκλεισε με έναν καλεσμένο Πανεπιστημιακού… επιπέδου. Ο λόγος για τον Βασίλη Πετρόπουλο, καθηγητή Πανεπιστημίου και Ιδιοκτήτη του Φροντιστηρίου «Περί Επιστημών», ο οποίος μίλησε συνοπτικά στα παιδιά για τον ρόλο που πρέπει να διαδραματίζει η μάθηση στη ζωή τους, αλλά και για το πως θα πρέπει να την συνδυάζουν με τις αθλητικές τους δραστηριότητες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σουτ, γκολ και… μάθηση!

Προτελευταία ημέρα προπονήσεων του ηλικιακού γκρουπ Κ16 του 6ου Campo Calcio Paolino και το… μενού τα είχε όλα!

Η 1η προπόνηση της ημέρας επικεντρώθηκε στην βελτίωση της ατομικής τεχνικής, μέσα από ασκήσεις με οδήγημα της μπάλας και πάσες σε κινητούς, αλλά και σταθερούς στόχους.

Στη συνέχεια, ο κόουτς Νότης Παολίνο παρέδωσε τη σκυτάλη στον συνάδελφό του Κώστα Τσιπιανίτη, ο οποίος αποτελεί έναν από τους μακροβιότερους προπονητές του τοπικού ποδοσφαίρου. Ο πολύπειρος τεχνικός, στη 2η προπόνηση της ημέρας, «χώρισε» σε 2 ομάδες τα παιδιά και τους έδειξε συγκεκριμένους τρόπους ανάπτυξης, αφού είχαν προηγηθεί τακτικά… «παιχνίδια» υπό τις οδηγίες του.

Καλεσμένος του 6ου Campo Calcio Paolino σήμερα ήταν ο Καθηγητής Πανεπιστημίου και Ιδιοκτήτης του Φροντιστηρίου «Περί Επιστημών», Βασίλης Πετρόπουλος, ο οποίος μίλησε στα παιδιά για τον μείζονα ρόλο που διαδραματίζει η μάθηση στην ζωή και την καριέρα τους, ενώ συγχρόνως ανέδειξε τους τρόπους με τους οποίους αθλητισμός και μάθηση συνδυάζονται με ευεργετικά για το άτομο αποτελέσματα…
______________________________________
📞Τηλ. Επικοινωνίας: Υπεύθυνος Προπονητής του Camp – Νότης Παολίνο: 6906125152

📞Ιδιοκτήτης Ακαδημιών “Παναχαΐκή 2014” – Στάθης Τσαρτόλιας: 6981499762

👨🏽‍💻Βρείτε μας στα Social Media

🟠Instagram ➡️ @6o_campo_calcio_paolino

🔵Facebook ➡️ @6oCampoCalcioPaolino


Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *